Kaapistot ja laatikostot

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu modulaarinen laatikosto- ja kaapistosarja.

Mallistoon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla.

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet ja lokerikot toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa ja lokerikkoja myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen.

Avainlippu / Tehty Suomessa / Made in Finland Design From Finland

Yhdistelmätuotteet

Voit myös helposti yhdistää eri tuoteversioita yhteen, kuten kuten L1+L1 tai L1+L2 tai T2+L1 tai T2+L2, jne. . Katso tarkemmin oheinen päämitta- ja varustelukuvaus sekä ideakuvat sivun alaosasta.

Yhdistelmätuotteiden tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista, sillä eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla. Kun tilaa useamman kappaleen laatikosto- ja kaapistosarjan tuotteita, tunnistamme tilauksesta tarvittavien yhdistäjäkappaleiden määrän ja lähetämme ne tilauksen mukana.

Mukana toimitetaan aina neljä jalkaa/tuote, mutta yhdistämisen jälkeen voit tarvittaessa poistaa liitoskohdasta ainakin toisen jalkaparin.

Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen lisää tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).