Kaappi L2OV2

Alkaen 408,00 

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu kaappi. Kaappi L2OV2 on osa laajempaa moduloitua kaapistosarjaa, johon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla. Ovelliset versiot sisältävät aina hyllylevyn kannatusnastoilla.

Kaappi L2OV2 sisältää yhteensä kaksi ovea ja molemmissa eri osiossa on myös hyllylevyt. Puuosat on käsitelty Osmo Colorilla. Runko toimitetaan aina vaaleana ja ovien värit voi valita joko vaaleana tai mustana. Jalkavaihtoehtoja on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat.

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Valittu jalkaversio toimitetaan irrallaan samassa pakkauksessa.

Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia vetolaatikoilla ja ovilla varustetuista malleista.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty kestämään.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): L2OV2 Osasto:

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla.

Jos olet tilannut useampia kuin yhden, niin yhdistäjäkappaleet (ruuvit) toimitetaan mukana. Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).

Katso koko kattaus kaapistosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta.

Tuotteen mitat
Laatikosto
Leveys: 420mm (J120), 490mm (J270) mm
Korkeus: Runko 825mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 945 mm, J270 jalalla 1095mm
Syvyys: 400mm
Paino: 20.4kg


Pakkauksen mitat

Laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna.

Pakkauksen paino ja mitat katsotaan ja ilmoitetaan toimituskohtaisesti


910*470*430mm, 22.4kg

Tuotteella ei ole lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet