Kaappi T2OV2

Alkaen 380,00 

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu kaappi. Kaappi T2OV2 on osa laajempaa moduloitua kaapistosarjaa, johon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla. Ovelliset versiot sisältävät aina hyllylevyn kannatusnastoilla.

Kaappi T2OV2 sisältää yhteensä kaksi ovea ja hyllylevyn. Puuosat on käsitelty Osmo Colorilla. Runko toimitetaan aina vaaleana ja ovien värit voi valita joko vaaleana tai mustana. Jalkavaihtoehtoja on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat.

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Valittu jalkaversio toimitetaan irrallaan samassa pakkauksessa.

Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia vetolaatikoilla ja ovilla varustetuista malleista.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty kestämään.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): T2OV2 Osasto:

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla.

Jos olet tilannut useampia kaapistosarjan tuotteita, niin yhdistäjäkappaleet (ruuvit) toimitetaan mukana. Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).

Katso koko kattaus kaapistosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta.

Tuotteen mitat
Laatikosto
Leveys: 810mm (J120), 880 mm (J270)mm
Korkeus: Runko 420mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 540mm, J270 jalalla 690mm
Syvyys: 400mm
Paino: 18.8kg


Pakkauksen mitat

Laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna.

Pakkauksen paino ja mitat katsotaan ja ilmoitetaan toimituskohtaisesti


910*470*430mm, 20.8kg

Tuotteella ei ole lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet