Laatikosto L2VL1

Alkaen 348,00 

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu kaappi. Kaappi L2OV2 on osa laajempaa moduloitua kaapistosarjaa, johon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla. Ovelliset versiot sisältävät aina hyllylevyn kannatusnastoilla.

Laatikosto L2VL1 sisältää yhteensä kaksi erikokoista vetolaatikkoa. Vetolaatikot sijaitsevat molempien osioiden yläosassa ja alempi osa on avoimena. Puuosat on käsitelty Osmo Colorilla. Runko toimitetaan aina vaaleana ja vetolaatikoiden värit voi valita joko vaaleana tai mustana. Jalkavaihtoehtoja on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat.

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Valittu jalkaversio toimitetaan irrallaan samassa pakkauksessa.

Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia vetolaatikoilla ja ovilla varustetuista malleista.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty kestämään.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): l2vl1 Osasto:

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla.

Jos olet tilannut useampia kuin yhden, niin yhdistäjäkappaleet (ruuvit) toimitetaan mukana. Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).

Katso koko kattaus kaapistosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta.

Tuotteen mitat
Laatikosto
Leveys: 420mm (J120), 490 mm (J270) mm
Korkeus: Runko 825mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 945 mm, J270 jalalla 1095mm
Syvyys: 400mm
Paino: 19.8kg


Pakkauksen mitat

Laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna.

Pakkauksen paino ja mitat katsotaan ja ilmoitetaan toimituskohtaisesti


910*470*430mm, 21.8kg

Tuotteella ei ole lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet