Laatikosto L2VL12OV1

Alkaen 428,00 

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu laatikosto. Laatikosto L2VL12OV1 on osa laajempaa moduloitua kaapistosarjaa, johon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla. Ovelliset versiot sisältävät aina hyllylevyn kannatusnastoilla.

Laatikosto L2VL12OV1 sisältää yhden ovellisen osion ja toisen osion, jossa on kaksi erikokoista vetolaatikkoa. Puuosat on käsitelty Osmo Colorilla. Runko toimitetaan aina vaaleana-Oven ja vetolaatikoiden värit voi valita joko vaaleana tai mustana. Jalkavaihtoehtoja on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat.

Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia vetolaatikoilla ja ovilla varustetuista malleista.

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty kestämään.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): l2vl12-1 Osasto:

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla.

Jos olet tilannut useampia kuin yhden, niin yhdistäjäkappaleet (ruuvit) toimitetaan mukana. Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).

Katso koko kattaus kaapistosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta.

Tuotteen mitat
Laatikosto
Leveys: 420mm (J120), 490 mm (J270) mm
Korkeus: Runko 825mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 945 mm, J270 jalalla 1095mm
Syvyys: 400mm
Paino: 23.8kg


Pakkauksen mitat

Laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna.

Pakkauksen paino ja mitat katsotaan ja ilmoitetaan toimituskohtaisesti


910*470*430mm, 25.8kg

Tuotteella ei ole lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet