Laatikosto LVL1

Alkaen 238,00 

Monikäyttöinen ja moneen tilaan sopiva kotimainen koivusta valmistettu laatikosto. Laatikosto LVL1 on osa laajempaa moduloitua kaapistosarjaa, johon kuuluu kolme eri runkoversiota erilaisilla vetolaatikoilla ja ovilla, sekä kahdella jalkaversiolla. Ovelliset versiot sisältävät aina hyllylevyn kannatusnastoilla.

Laatikosto LVL1 sisältää yhden ylemmän vetolaatikon ja sen alempi osio toimii hyllytasona ilman ovea tai vetolaatikkoa. Puuosat on käsitelty Osmo Colorilla. Runko toimitetaan aina vaaleana ja vetolaatikoiden värit voi valita joko vaaleana tai mustana. Jalkavaihtoehtoja on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat.

Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia eri vetolaatikoilla ja ovilla varustetuista malleista.

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Valittu jalkaversio toimitetaan irrallaan samassa pakkauksessa.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty kestämään.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): laatikostko-lvl1 Osasto:

Kaapistosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta sarjoittamalla niitä yhteen, saadaan niistä kaapistot ja tasot myös isoihin tiloihin. Voit laajentaa ja muokata kaapistosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot kiinnitetään toisiinsa yhdistäjäkappaleilla.

Jos olet tilannut useampia kuin yhden, niin yhdistäjäkappaleet (ruuvit) toimitetaan mukana. Jos täydennät kaapistosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta tällöin Lisäosat -osioista myös yhdistäjäkappaleet (4 kpl/liitoskohta).

Katso koko kattaus kaapistosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta.

Tuotteen mitat
Laatikosto
Leveys: (J120) 420mm, (J270) 490mm
Korkeus: Runko 420 mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 540 mm, J270 jalalla 690mm
Syvyys: 400mm
Paino: 10kg


Pakkauksen mitat

Laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna.

Pakkauksen paino ja mitat katsotaan ja ilmoitetaan toimituskohtaisesti


460*460*460mm, 12kg

Tuotteella ei ole lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet