Palma & Hippa
Designin tarina

Lue mistä kaikki sai alkunsa

Palma&Hippa Design

Pohjoismainen design on maailmankuulua ja sen kauneuden sanotaan heijastelevan mielenmaisemaamme. Meillä on usein myös hyvin käytännöllinen näkökulma asioihin, mikä saattaa kertoa ripauksesta maalaisjärkeä. Keuruulla luonnon inspiroimana syntyy kodin tarve- ja sisustustarvikkeita sekä huonekaluja.

Tuotteemme ovat pelkistettyä suomalaista muotoilua, joiden valmistuksessa yhdistyy kädentaito, viimeisin teknologia ja kestävän kehityksen periaatteet.

Vastuullisuutta ja kestävää kehitystä
Nimi Palma&Hippa syntyi sanaleikkinä Hilmasta ja papasta – lapsenlapsesta ja isoisästä. Tarinassa yhdistyykin parhaat puolet, kokemus ja leikkisyys sekä vakaus ja jatkuvuus. Tarinamme ilmentyy myös logossamme.

Sukupolvien ketjussa ajatus meneekin vastuullisuuden teemoihin. Millaisen jäljen haluat jättää tuleville sukupolville. Kestävän kehityksen periaatteet ovat meille tärkeitä.  Vastuullisuuden siemen kylvetään jo ammattimuotoilijan kynästä, joka tekee rakenteelliset valinnat. Mottomme on keep it simple eli tuotteiden pitää olla kestäviä, ajattomia ja kierrätettäviä. Tuotteet kootaan yhdessä paikallisten kumppanien käsissä syntyvistä komponenteista. Nämä ovat meidän valinnat. Tästä syntyykin sloganimme eli Tehty kestämään.

Kansainvälisyyteen kuitenkin pyritään, suomalaisuudella ja skandinaavisuudella mennään eteenpäin.

Meidän ei pidä olla vaatimattomia, koska me kansakuntana osaamme ja tuleva sukupolvi on vieläkin parempi.

-Olli Hyvärinen
Design producer and co-founder
Palma&Hippa Design

Katso Palma&Hipan tarina kuvien muodossa.