Alkaen 90,00 

Monikäyttöinen moneen tilaan ja tarpeeseen sopiva kotimainen koivuvanerista valmistettu pinottava laatikosto. E31_260 laatikko on osa laajempaa moduloitua tuotesarjaa, johon kuuluu neljä runkoversiota erilaisilla kansi-, välilevy- ja jalkaversioilla. Puuosat on käsitelty Osmo Color -puuvahalla vaaleaksi.

Kansivaihtoehtoja on yksi, K31_260.

Huom. Tässä pienessä E31_260 mallissa ei ole jalka- tai välilevyvaihtoehtoja.

 

Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna.


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Laatikostosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa. Sarjoittamalla ja pinomalla niitä yhteen, saat haluamasi kokonaisuuden tilan ja tarpeen mukaan. Voit laajentaa ja muokata laatikostosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot voidaan kiinnittää toisiinsa kiinnityssarjalla. Erityisesti lapsiperheet, jossa on pieniä lapsia, suosittelemme kiinnityssarjan käyttöä pinottaessa tuotteita, vaikka ne tukevasti ovatkin paikallaan myös ilman kiinnitystä.

Kiinnitysarjan voi ostaa suoraan valikosta tai jos täydennät laatikostosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta kiinntyssarja tällöin erikseen.

Katso koko kattaus laatikostosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta sekä ideakuvista.

 

Tuotteen mitat
E31_260
Leveys: 260mm
Korkeus: Runko 150mm. Kannen kanssa korkeus kasvaa 12mm
Syvyys: 310mm
Paino: 1.9kg


Pakkauksen mitat

Yksittäinen laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna. Pakkauksen paino ilmoitetaan toimituksen yhteydessä.

Pakkaus
400*400*460mm, -kg

Tuotteelle ei löytynyt lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet