Seinätarvikehylly STH300_R42

40,00 

Kevyt, pieneen tilaan sopiva alumiinista valmistettu seinähylly kodin esineiden säilytykseen. Sopii myös pienen tilan laskutasoksi, yöpöydäksi tai hyllyksi kylpyhuoneeseen. Hyllyn molemmissa päissä on 42mm  reiät, joihin voi kiinnittää valaisinjohtosarjan tai ripustaa vaikka sateenvarjon.

Seinätarvikehyllyjä on aluksi saatavana 300mm leveänä. Hyllyjä on myöhemmin tulossa valikoimaan myös 400mm ja 500mm leveänä.

Vakiotoimitukseen kuuluu aina kiinnitysruuvit.

Lisävarusteena on ostettavissa ripustinnuppeja, joita on saatavilla neljässä eri värissä. Ripustinnuppien avulla hylly toimii myös naulakkona, jolloin sitä voi käyttää tekstiilien ja tarvikkeiden ripustamiseen. STH300_R42 hyllyssä on paikat kahdelle ripustinnupille.

Valmistettu Suomessa ja kestämään.

Suunnittelija: Taina Tossavainen

Väri:
alumiini-osat; maalattu valkoinen


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): seinatarviketeline-STH300_R42 Osasto:

Katso ideakuvasto, jossa on kuvattu erilaisia käyttötarkoituksia ja mahdollisuuksia. Esimerkiksi seinähyllystä voi tehdä vaikka seinänaulakon, yöpöydän tai hyllyn kylpyhuoneeseen.

Hyllyjä on saatavilla myös muun värisenä erikseen sovittaessa. Väri on valittavissa RAL-värikartasta. Katso projektimyynti osio.

Tuotteen mitat
STH300_R42
Leveys: 300mm
Korkeus: 125mm
Syvyys: 91mm
Paino: 0.5kg


Pakkauksen mitat
Pakkaus
135*160*540mm, 0.7kg

Laajenna tuotteen käyttötarkoituksia näillä lisäosilla tai yhteensopivilla tuotteilla.

Ne sopivat täydellisesti yhteen tämän tuotteen kanssa.

Samankaltaiset tuotteet