Markkinoiden monipuolisin rekki- ja telinemallisto

Suunnittelimme uudet rekkimallit R510Medium ja R510Small monikäyttöisillä lisävarusteilla varustettuna perinteisen R510 mallin rinnalle. Uudet mallit ja lisävarusteet on suunniteltu erityisesti helpottamaan lapsiperheiden arkea.

R510M korkeus on 1274 mm, leveys 510 mm ja syvyys 277 mm. R510S mallin vastaavat mitat ovat 765*510*179 mm.

Lisävarusteina toteutimme kolme (3) erilaista kuivaustelinettä, jotka ovat integroitavissa kaikkiin R510 malleihin sekä TT510 malliin.

Mallit ovat KTKapea, KTHylly ja KTPiippu. KTK ja KTH mallit voidaan kiinnittää perinteisellä ruuvikiinnityksellä tai pikakiinnityksellä tikaspuihin, seinään tai patteriin ripustettuna. Telineitä voi myös varastoida seinällä ja ne menevät myös sisäkkäin. Toki ne toimivat myös hyllynä ja laskutasona.

KTP taasen kiinnitetään henkariraamin päälle tikaspuiden väliin asettamalla.

Rekistä voi tehdä myös kenkätelineen vaikkapa vaatehuoneeseen tai -komeroon. R510M mallin varustamalla kuudella(6) KTK tai KTH telineellä, siihen saadaan kerralla ladattua 20-28 kenkäparia riippuen hieman kenkien koosta.

Tikaspuihin on oma pikakiinnike (HK, hyllyn kannatin) ja patterille omansa (PK). Patterimalli sopii eri pattereille ja muihinkin kohteisiin säädettävyytensä takia (kapea osa kääntyy sormivoimin). Pikakiinnityksen takia niitä on helppo siirrellä nopeasti eri paikkoihin, esim. seinäsäilytyksestä rekkeihin tai rekistä patterille jne.

Tuomme uudet mallit markkinoille lähiviikkoina.

R510S mallin osalta olemme suunnitelleet myös muuta käyttöä ja palaamme siihenkin lähiaikoina.

Katso oheinen kuvakollaasi rekkien erilaisista käyttömahdollisuuksista.

Lisää kuvamateriaalia tulevista tuotteistamme löydät  Facebookista  ja Instagramista