Alkaen 156,00 

Monikäyttöinen moneen tilaan ja tarpeeseen sopiva kotimainen koivuvanerista valmistettu pinottava laatikosto. E31_520 laatikko on osa laajempaa moduloitua tuotesarjaa, johon kuuluu neljä runkoversiota erilaisilla kansi-, välilevy- ja jalkaversioilla. Puuosat on käsitelty Osmo Color -puuvahalla vaaleaksi.

Kannet -valikosta voit valita valmiita kokonaisuuksia tai sitten ostaa erikseen. Laatikon voi ostaa myös ilman kantta.

Lisävalinnat -valikosta voit valita myös jalkavaihtoehtoja, joita on kaksi kappaletta, alle kiinnitettävät matalat J120 jalat tai rungon sivuille kiinnitettävät korkeammat J270 jalat. Lisävalinnasta löytyy myös välilevy ja kiinnityssarja, jotka voi myös ostaa erikseen.

HUOM. Välilevy V31 sopii käytettäväksi seuraaville kansiversioille (välilevy sopii vain kansilevyjen saumaan) :

  • E31_520 laatikko kansiversiolla 2 * K31_260 => max 1 välilevy
  • Välilevyjä voi toki käyttää ilman kansia ja kansiversioita ilman välilevyjä


Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 7 vuorokautta ja tilaustuotteet toimitetaan 28 päivän sisällä. Tilaustuotteista saat viikoittaisen edistymäraportin sähköpostitse.

Lisävalinnat laatikostolle

Jalat

Välilevy

Kiinnityssarja

Tuotteen hinta: 156,00 
Lisävalintojen hinta:
Kokoonpanon hinta:
Tuotetunnus (SKU): E31_520 Osastot: ,

E31_520 mallin voi myös varustaa yhdellä välilevyllä. Huomaathan että välilevyn kanssa käytetään K31_260 kansilevyjä, katso tuotekuvastot sekä päämitta- ja varustelukuvaus.

Välilevy sisältää ohjauskiskot, joka kiinnitettään laatikossa oleviin valmiisiin reikiin. Tuotekuvaston kuvat ovat mallikuvia laatikkona, eri jaloilla ja kansivaihtoehdoilla varustetuista malleista. Kansia ja välilevyjä voi ostaa myös jälkikäteen. Laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Jos olet valinnut jalkaversion, niin jalat toimitetaan irrallaan samassa pakkauksessa.

Laatikostosarjan yksittäiset tuotteet toimivat erinomaisesti pienissä tiloissa. Sarjoittamalla ja pinomalla niitä yhteen, saat haluamasi kokonaisuuden tilan ja tarpeen mukaan. Voit laajentaa ja muokata laatikostosarjaa myöhemmin, sillä olemme standardoineet mitoituksen ja sarjoituksen. Eri runkoversiot voidaan kiinnittää toisiinsa kiinnityssarjalla. Erityisesti lapsiperheet, jossa on pieniä lapsia, suosittelemme kiinnityssarjan käyttöä pinottaessa tuotteita, vaikka ne tukevasti ovatkin paikallaan myös ilman kiinnitystä.

Kiinnitysarjan voi ostaa suoraan valikosta tai jos täydennät laatikostosarjaasi myöhemmin yhdistämällä siihen tuotteita, niin osta kiinnityssarja tällöin erikseen.

Katso koko kattaus laatikostosarjasta liitteenä olevasta päämitta- ja varustelukuvauksesta sekä ideakuvista.

 

 

Tuotteen mitat
E31_520
Leveys: 520mm
Korkeus: Runko 300mm (ilman jalkoja), J120 jalalla 420mm (kannella) mm, J270 jalalla 570mm mm. Kannen kanssa korkeus kasvaa 12mm
Syvyys: 310mm
Paino: 5kg


Pakkauksen mitat

Yksittäinen laatikosto toimitetaan yhdessä pakkauksessa ja valmiiksi kasattuna. Pakkauksen paino ilmoitetaan toimituksen yhteydessä.

Pakkaus
900*460*420mm, -kg

Tuotteelle ei löytynyt lisäosia.

Samankaltaiset tuotteet